ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Τον Μάιο του 2021 η πρεμιέρα του νέου Matrix

Τεράστιο το ενδιαφέρον των φίλων της ταινίας. Οι fans της τριλογίας του Matrix μπορούν πλέον να σημειώσουν την 21 Μαΐου 2021, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας του project! Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, οι παραγωγοί του film έχουν καταλήξει στην συγκεκριμένη ημερομηνία, με τον Keanu Reeves…

Τεράστιο το ενδιαφέρον των φίλων της ταινίας.

Οι fans της τριλογίας του Matrix μπορούν πλέον να σημειώσουν την 21 Μαΐου 2021, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας του project!

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, οι παραγωγοί του film έχουν καταλήξει στην συγκεκριμένη ημερομηνία, με τον Keanu Reeves να έχει φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τις Carrie-Ann Moss και Jada Pinkett Smith να επιστρέφουν επίσης.

Οι fans του Reeves πάντως την ίδια ημέρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό και σε δεύτερη ταινία καθώς θα κάνει πρεμιέρα και η τέταρτη συνέχεια του John Wick.

Η Lana Wachowski έχει αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει το film, ενώ θα εκτελέσει και χρέη αποκλειστικού παραγωγού, τονίζοντας στο Variety: «Πολλές από τις ιδέες που ξεκινήσαμε να έχουμε για το film εδώ και 20 χρόνια, είναι σήμερα πολύ επίκαιρες. Είμαι ενθουσιασμένη που οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι και πάλι εδώ και που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με καλούς φίλους».

Από την μεριά τους, οι παραγωγοί της Warner Bros. δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την προοπτική του film, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Lana έχει ένα μεγάλο όραμα για την ταινία. Δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχει αυτόν τον κομβικό ρόλο στο film».

Ενδιαφέρον για τους μουσικόφιλους θα έχει και το soundtrack της ταινίας. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε ότι στο πρώτο film ακούσαμε σπουδαία ονόματα της rock και metal σκηνής όπως οι Marilyn Manson, Rage Against The Machine, Deftones, Rammstein, Rob Zombie και άλλους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top