ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ενοικιάζεται με την ημέρα το παιδικό δωμάτιο του Ozzy Osbourne

Στο Birmingham όπου έζησε τα πρώτα του χρόνια ο madman. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι και να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, αλλά όταν περάσει όλο αυτό και επανέλθει η ζωή στα παλιούς ρυθμούς της, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα μπουν σε αεροπλάνα και βαπόρια…

Στο Birmingham όπου έζησε τα πρώτα του χρόνια ο madman.

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι και να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, αλλά όταν περάσει όλο αυτό και επανέλθει η ζωή στα παλιούς ρυθμούς της, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα μπουν σε αεροπλάνα και βαπόρια για να αλλάξουν παραστάσεις. Όσοι λοιπόν σκέφτεστε σαν προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, και δη την πόλη του Birmingham, μπορείτε να μείνετε στο παιδικό δωμάτιο του Ozzy Osbourne!

Την πληροφορία αυτή έδωσε ο ίδιος ο Ozzy στην πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό GQ. Πιο συγκεκριμένα ο πρίγκιπας του σκότους, είπε πως ο τωρινός ιδιοκτήτης του πατρικού των Osbournes χρεώνει περίπου 400 λίρες για μια βραδιά, και σχολίασε, πάντα καυστικά, ότι το «παλιόσπιτο αυτό δεν έκανε περισσότερες από 300 λίρες! Σίγουρα θα έχουν κάνει πολύ καλή ανακαίνιση στο μπάνιο». Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, είπε πως επισκέφτηκε το σπίτι αυτό κάμποσα χρόνια μετά από τότε που έφυγε, και του φάνηκε μικροσκοπικό. «Πως διάολο τα καταφέρναμε; Ήμασταν 8 άτομα εκεί μέσα» είπε στον δημοσιογράφο του GQ.

Ο Ozzy Osbourne, ο οποίος αισίως έκλεισε τα 72 του χρόνια πρόσφατα, γεννήθηκε στο Birmingham και έζησε τα παιδικά του χρόνια μαζί με τα πέντε αδέρφια του και τους γονείς του σε ένα σπίτι δύο δωματίων στον αριθμό 14 της οδού Lodge στο Aston. Στο μικρό αυτό σπίτι, το οποίο ο τραγουδιστής έβλεπε τεράστιο όταν ήταν μικρός, οι Osbournes δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, και όποιος εξέφραζε την αγάπη του θεωρούνταν αδύναμος από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας.

Αυτά και πολλά άλλα, είπε και σχολίασε ο Ozzy, στη συνέντευξη που παραχώρησε από το σαλόνι του σπιτιού του στο περιοδικό GQ. Φέτος, στην χειρότερη χρονιά της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το περιοδικό αποφάσισε να του δώσει το βραβείο Lifetime Achievement και παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τελευταία, ειδικότερα με την υγεία του, είπε πως αισθάνεται ευλογημένος και ευγνώμων για όλα.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top