ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Τραγούδια του Alice Cooper έγιναν… νανούρισμα για μωρά

Η Twinkle Twinkle Little Rock Star κυκλοφορεί τη συλλογή «Lullaby Versions Of Alice Cooper». Μετά την Adele, τους Beatles, τη Lady Gaga, τους Metallica και εκατοντάδες άλλους καλλιτέχνες, ήρθε και η σειρά του Alice Cooper να δει τραγούδια του να προσαρμόζονται και να γίνονται νανούρισμα για μωρά. Με τίτλο «Lullaby…

Η Twinkle Twinkle Little Rock Star κυκλοφορεί τη συλλογή «Lullaby Versions Of Alice Cooper».

Μετά την Adele, τους Beatles, τη Lady Gaga, τους Metallica και εκατοντάδες άλλους καλλιτέχνες, ήρθε και η σειρά του Alice Cooper να δει τραγούδια του να προσαρμόζονται και να γίνονται νανούρισμα για μωρά.

Με τίτλο «Lullaby Versions Of Alice Cooper» το νέο album που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Twinkle Twinkle Little Rock Star αποτελείται από ορχηστρικές εκδόσεις ορισμένων εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών του θρυλικού ρόκερ, μεταξύ των οποίων τα «Poison», «School’s Out» και «Under My Wheels». Αυτό που προκαλεί εντύπωση βέβαια είναι ότι ανάμεσα στα τραγούδια που μετατράπηκαν σε νανουρίσματα περιλαμβάνονται τίτλοι όπως το «Welcome To My Nightmare» και το «Feed My Frankenstein» που δεν θα λέγαμε ότι συνάδουν και τόσο με τη γενικότερη φιλοσοφία. Πάλι καλά να λέμε που δεν υπάρχει το «Dead Babies»… Οσοι πάλι μπορεί να περιμένατε ότι ανάμεσα στα τραγούδια που επελέγησαν θα περιλαμβάνονταν το «Lullaby», πρέπει να αναθεωρήσετε.

Θυμίζουμε πως ο βετεράνος rocker κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελευταίο του album «Detroit Stories».

Με εκατοντάδες τίτλους στον κατάλογό της, η Twinkle Twinkle Little Rock Star έχει μετατρέψει σε νανουρίσματα τραγούδια δημοφιλών καλλιτεχνών από την Adele, τον Bruce Springsteen και τους Aerosmith μέχρι τους Tool, τους Ghost και τους Volbeat. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2010 και πήρε το όνομά της από το… κλασικότερο των νανουρισμάτων «Twinkle Twinkle Little Star», το γνωστό σε όλους μας «φεγγαράκι μου λαμπρό». Σκοπός δεν ήταν άλλος από τη μετατροπή αγαπημένων τραγουδιών pop, rock και metal καλλιτεχνών σε νανουρίσματα μέσω του Roma Music Group. Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν οι συντελεστές, η μουσική είναι κατάλληλη όχι μόνο για μωρά, αλλά και για ενήλικες που κάνουν γιόγκα ή θέλουν απλά να χαλαρώσουν.

Η επιλογή των καλλιτεχνών γίνεται από τους ίδιους τους fans που είναι εγγεγραμμένοι στη σελίδα https://www.ttlrs.com/ και συμπληρώνουν στη σχετική φόρμα το όνομα του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος, με τα τραγούδια του οποίου θα ήθελαν να κοιμίζουν τα μωρά τους. Όπως είπαμε, η λίστα της Twinkle Twinkle Little Rock Star περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή 400 συλλογές και εμπλουτίζεται συνεχώς. Με μια πρώτη ματιά στον κατάλογο πάντως το μάτι δεν μπορεί παρά να πέσει σε ονόματα όπως οι Lamb of God, οι Sepultura και οι Slipknot. Αν έχετε μωρά και θέλετε να τα δείτε να κοιμούνται ακούγοντας το «Laid to Rest», το «Territory» ή το «Psychosocial», ή αν σας τρώει απλά η περιέργεια πώς ακούγονται παραπάνω κομμάτια ως νανουρίσματα μπορείτε να βρείτε τις συλλογές της Twinkle Twinkle Little Rock Star, μεταξύ των οποίων φυσικά και το «Lullaby Versions Of Alice Cooper», σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Όνειρα γλυκά…

Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1973 δίνοντας ακόμα ένα λόγο για να ηχούν τη συγκεκριμένη μέρα τα κανόνια του Λυκαβηττού. Αφού έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή του στη Γαλλική Φιλολογία της Αθήνας, έμπλεξε με τη δημοσιογρφία και ως Συντάκτης Υλης του αρέσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ονειρό του να βρεθεί κάποια στιγμή στο Wacken και να κάνει κατάδυση σε νερά με λευκούς καρχαρίες...

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top