ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Το trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Ronnie Wood

Στις 26 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του «Somebody Up There Likes Me». Ο Ronnie Wood των Rolling Stones μιλάει για τις μάχες που έδωσε απέναντι στις καταχρήσεις μέσα από το νέο του ντοκιμαντέρ «Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me». Το film θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 26…

Στις 26 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του «Somebody Up There Likes Me».

Ο Ronnie Wood των Rolling Stones μιλάει για τις μάχες που έδωσε απέναντι στις καταχρήσεις μέσα από το νέο του ντοκιμαντέρ «Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me».

Το film θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου και εκτός φυσικά από τον ίδιο τον κιθαρίστα θα δούμε δηλώσεις και συνεντεύξεις με τους Keith Richards, Mick Jagger και Rod Stewart, καθώς επίσης και με μέλη της οικογένειας του Wood.

«Είχα αφεθεί στην μοίρα μου» λέει αρχικά στο trailer ο Wood, ο οποίος εδώ και 9 χρόνια είναι πλέον καθαρός. Και συνεχίζει: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έκανα, απλώς θα ήμουν λίγο πιο προσεκτικός. Ευχαριστήθηκα τα πάντα. Ζούσα σε έναν τρελό κόσμο και το διασκέδαζα».

Η σύζυγος του Wood, Sally Humphries προσθέτει: «Ο Ronnie είναι πάντα ευδιάθετος. Όταν μιλάς σε έναν καθαρό άνθρωπο, τότε γνωρίζεις τον πραγματικό εαυτό του».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top