ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίτο studio album για Patti Smith και Soundwalk Collective

Με το «Peradam» ολοκληρώνεται η τριλογία «Perfect Vision». Η Patti Smith και οι Soundwalk Collective ολοκληρώνουν την συνεργασία τους με την κυκλοφορία του «Peradam», με το οποίο ολοκληρώνεται η τριλογία «Perfect Vision». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος. Στις 4 Σεπτεμβρίου μέσω της Bella Union θα βγει στην αγορά το…

Με το «Peradam» ολοκληρώνεται η τριλογία «Perfect Vision».

Η Patti Smith και οι Soundwalk Collective ολοκληρώνουν την συνεργασία τους με την κυκλοφορία του «Peradam», με το οποίο ολοκληρώνεται η τριλογία «Perfect Vision». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος.

Στις 4 Σεπτεμβρίου μέσω της Bella Union θα βγει στην αγορά το «Peradam», στο οποίο συμμετέχουν οι Charlotte Gainsbourgh, Anoushka Shankar και Tenzin Choegyal. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Η Smith και οι Soundwalk Collective δούλεψαν για πρώτη φορά μαζί το 2016, στο album «Killer Road», το οποίο ήταν μια ωδή στον Nico.

Το «Peradam» είναι «αφιερωμένο» στον René Daumal, τον Γάλλο συγγραφέα, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από το έργο του «Mount Analogue: A Novel Of Symbolically Authentic Non-Euclidean Adventures In Mountain Climbing».

Το tracklist του «Peradam»:
01. Nanda Devi
02. Peradam
03. Knowledge Of The Self
04. Dawn In Rishikesh
05. Spiritual Death
06. The Four Cardinal Times
07. Hymn To The Liquid
08. Vera
09. The Rat

SOUNDWALK COLLECTIVE WITH PATTI SMITH – PERADAM

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top