ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Βανδάλισαν το άγαλμα του Chris Cornell στο Seattle

Άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο μπρούτζινο άγαλμα. Το άγαλμα του Chris Cornell που βρίσκεται στο Seattle βανδάλισαν άγνωστοι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 20 Αυγούστου. Απογοητευμένη δήλωσε η χήρα του τραγουδιστή των Soundgarden, Vicky Cornell. Οι άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο μπρούτζινο άγαλμα, προκαλώντας του φθορές, όπως μετέδωσε και το…

Άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο μπρούτζινο άγαλμα.

Το άγαλμα του Chris Cornell που βρίσκεται στο Seattle βανδάλισαν άγνωστοι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 20 Αυγούστου. Απογοητευμένη δήλωσε η χήρα του τραγουδιστή των Soundgarden, Vicky Cornell.

Οι άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο μπρούτζινο άγαλμα, προκαλώντας του φθορές, όπως μετέδωσε και το KIRO 7 News:

This is what the Chris Cornell statue looks like in front of Seattle's Museum of Pop Culture. Somebody apparently vandalized the statue of the late Soundgarden frontman by painting it white.

Gepostet von KIRO 7 News am Donnerstag, 20. August 2020

Η Vicky Cornell, τοποθετήθηκε μέσω social media για το γεγονός, τονίζοντας: «Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε πολύ απογοητευμένοι και λυπημένη για αυτή την πράξη. Το άγαλμα αυτό δεν είναι μόνο ένα δείγμα τέχνης, αλλά και ένας φόρος τιμής στην μουσική κληρονομιά και τα πιστεύω του Chris, τα οποία λατρεύονται όχι μόνο στην πόλη του Seattle, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η ανακοίνωση της Vicky Cornell συνεχίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους fans για τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω από την στιγμή που η είδηση του βανδαλισμού έγινε γνωστή. Οι φθορές στο άγαλμα θα αποκατασταθούν. Το μίσος δεν θα νικήσει. Ο Chris είναι παιδί του Seattle».

Το άγαλμα του Chris Cornell εγκαινιάστηκε στο Μουσείο της Pop Κουλτούρας του Seattle στις 7 Οκτωβρίου 2017.

Ο Chris Cornell αυτοκτόνησε στις 18 Μαΐου 2017. Ήταν 52 ετών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top