ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Venues – Aspire

Οι Venues σε αυτό το πρώτο τους ολοκληρωμένο studio album δεν καινοτομούν, ωστόσο το post/hardcore τους έχει την απαιτούμενη ενέργεια και «ζωή» μέσα του. Τα καθαρά φωνητικά της Nyves Krithinidou δένουν με τις κραυγές του Robin Baumann, τα οποία εναλλάσσονται συχνά και κρατούν το ενδιαφέρον των ακροατών αμείωτο. Οι Γερμανοί…

Οι Venues σε αυτό το πρώτο τους ολοκληρωμένο studio album δεν καινοτομούν, ωστόσο το post/hardcore τους έχει την απαιτούμενη ενέργεια και «ζωή» μέσα του. Τα καθαρά φωνητικά της Nyves Krithinidou δένουν με τις κραυγές του Robin Baumann, τα οποία εναλλάσσονται συχνά και κρατούν το ενδιαφέρον των ακροατών αμείωτο. Οι Γερμανοί βάζουν περισσότερα μελωδικά στοιχεία στην μουσική τους, δανειζόμενοι αρκετά στοιχεία από τους αγαπημένους τους Architects. Τραγούδια όπως τα «We Are One», «Dilemma» και «Fading Away» δίνουν το στίγμα του συγκροτήματος και επιτυγχάνουν να κάνουν το παραπάνω βήμα μετά το EP τους «Bread Down A Venue». Οι fans του ήχου τους έχουν ήδη τσεκάρει.

Συγκρότημα: Venues
Album: Aspire
Label: Arising Empire
Ημ. Κυκλοφορίας: 27/07/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top