ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Verotika: Ο Glenn Danzig κυκλοφόρησε το trailer του νέου του horror film

Βασισμένο στο comic book Verotik. Ο Glenn Danzig έδωσε στην δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας τρόμου «Verotika». Το film πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σικάγου στις 25 Φεβρουαρίου. Ο Danzig υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Cleopatra, με σκοπό να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τους χαρακτήρες από…

Βασισμένο στο comic book Verotik.

Ο Glenn Danzig έδωσε στην δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας τρόμου «Verotika». Το film πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σικάγου στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο Danzig υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Cleopatra, με σκοπό να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τους χαρακτήρες από το comic book του, Verotik.

Το film θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου και σε συλλεκτική έκδοση Blu-ray.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο τραγουδιστής των Misfits δουλεύει πάνω στο νέο album του με διασκευές σε κομμάτια του Elvis Presley, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top