ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Τραγουδήστε με το νέο Let’s Sing Queen

Let’s Sing Queen: Βγάλτε τον Freddie Mercury που έχετε μέσα σας. Επίδοξοι τραγουδιστές όλου του κόσμου μαζευτείτε, ήρθε η στιγμή να λάμψετε! Εσείς που τραγουδάτε στο μπάνιο και εσείς που τα δίνετε όλα στο αυτοκίνητο, τώρα μπορείτε να ξετυλίξετε το ταλέντο σας και να αποδείξετε την αξία σας, χωρίς να…

Let’s Sing Queen: Βγάλτε τον Freddie Mercury που έχετε μέσα σας.

Επίδοξοι τραγουδιστές όλου του κόσμου μαζευτείτε, ήρθε η στιγμή να λάμψετε! Εσείς που τραγουδάτε στο μπάνιο και εσείς που τα δίνετε όλα στο αυτοκίνητο, τώρα μπορείτε να ξετυλίξετε το ταλέντο σας και να αποδείξετε την αξία σας, χωρίς να χρειαστεί να συμμετέχετε σε κάποιο μουσικό reality. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια κονσόλα (Playstatio, Xbox, Nintendo Switch) και προαιρετικά ένα μικρόφωνο, διότι η εταιρεία παιχνιδιών Ravenscourt Games λανσάρει το νέο παιχνίδι «Let’s Sing Queen».

Το πρώτο «Let’s Sing» κυκλοφόρησε το 2016, και βασίστηκε στη λογική του karaoke. Ο εκάστοτε παίκτης επιλέγει το κομμάτι που θέλει να τραγουδήσει από τη διαθέσιμη λίστα, και προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος performer ανάμεσα στους φίλους του ή αν είναι μοναχικός gamer μπορεί να ανταγωνιστεί online με τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας. Όσα παιχνίδια έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ανάμεσα από λίστες το τραγούδι που θέλει να εκτελέσει, αλλά τώρα η Ravenscourt αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει στο κοινό της αυτό που θέλει αλλά ντρέπεται να παραδεχτεί, τη δυνατότητα να γίνουν για λίγο ο υπέρτατος performer όλων των εποχών, Freddie Mercury.

Το «Let’s Sing Queen», όπως θα ονομάζεται το νέο παιχνίδι, περιέχει αποκλειστικά τραγούδια του διάσημου συγκροτήματος. Από το πολυτραγουδισμένο «Bohemian Rhapsody» μέχρι το γηπεδικό «We Will Rock You», ο εκάστοτε παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τριάντα, από τα πιο γνωστά, κομμάτια των Queen, και να τραγουδήσει βγάζοντας στην επιφάνεια τον Freddie που κρύβει μέσα του. Εκτός από τις σόλο ερμηνείες, το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα σε δύο παίκτες ή ομάδες να συνεργαστούν μεταξύ τους ή ακόμη κάποιος μπορεί να συνεργαστεί και με τον virtual Freddie Mercury, για να κυνηγήσει το high compatibility score. Για εκείνους που δεν τους χωράνε τα σύνορα, υπάρχει το World Contest, όπου οι παίκτες συναγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο και για εκείνους που δεν νιώθουν τόσο ντίβες αλλά περισσότερο team players υπάρχει η δυνατότητα να ενώσουν τη φωνή τους με εκείνη των συμπαικτών τους και να διαγωνιστούν σαν μία οντότητα. Τέλος επειδή κάποια στιγμή οι φωνητικές χορδές θα πρέπει να ξεκουραστούν, το «Lets Sing Queen» έχει το mode Jukebox, από το οποίο μπορεί κάποιος να ακούσει μουσική και να χαλαρώσει μέχρι τον επόμενο γύρο.

Το παιχνίδι έρχεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου live album των Queen με τον Adam Lambert, «Live Around The World», και θα είναι διαθέσιμο και για τις τρεις πιο γνωστές κονσόλες.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top