ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Η Vicky Cornell μηνύει ξανά τους Soundgarden

Η Vicky Cornell δεν δέχεται την προσφορά της μπάντας για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν. Ξανά στα δικαστήρια στέλνει η Vicky Cornell τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, καθώς θεωρεί απαράδεκτη την προσφορά της μπάντας για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα…

Η Vicky Cornell δεν δέχεται την προσφορά της μπάντας για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν.

Ξανά στα δικαστήρια στέλνει η Vicky Cornell τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, καθώς θεωρεί απαράδεκτη την προσφορά της μπάντας για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Kim Thayil, Matt Cameron, Ben Shepherd και της Vicky Cornell έχει να μας δώσει και άλλα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety, τα μέλη της μπάντας δίνουν $300,000 στην χήρα του Chris Cornell προκειμένου να εξαγοράσουν τα δικαιώματα που της αντιστοιχούν, ποσό που η Vicky θεωρεί ιδιαιτέρως χαμηλό.

Περνώντας στην αντεπίθεση, η Cornell κατέθεσε μήνυση εναντίον του group καταθέτοντας έγγραφο στο οποίο ζητά έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων του συγκροτήματος, καθώς και ελεγκτική μελέτη που θα υπολογίζει έσοδα από merchandise και μελλοντικές περιοδείες και συναυλίες.

Μάλιστα, στην μηνυτήρια αναφορά της, η Cornell τονίζει πως πρόσφατα επενδυτής προσέγγισε το group προσφέροντας 16 εκατομμύρια δολάρια για το σύνολο των δικαιωμάτων της δισκογραφίας του.

Σύμφωνα πάντα με το Variety, η Vicky αναγκάστηκε να ακολουθήσει εκ νέου την δικαστική οδό, μετά από δύο αντιπροτάσεις της, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν από το συγκρότημα.

Όλα αυτά, την στιγμή που η Vicky Cornell τονίζει πως υπάρχει και άλλη ακυκλοφόρητη μουσική του Chris Cornell, προετοιμάζοντας μας μάλιστα για το sequel του «No One Sings Like You Anymore».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η διαμάχη των δύο πλευρών μόνο χαμένους βγάζει τους Soundgarden, οι οποίοι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το όνομα της μπάντας τους και να δημιουργήσουν νέα μουσική.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top