ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Vicky Cornell: «Θα βγει ακυκλοφόρητη μουσική του Chris με τους Soundgarden»

Στα μαχαίρια με τα μέλη των Soundgarden η χήρα του τραγουδιστή. Λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του δίσκου διασκευών «No One Sings Like You Anymore» η Vicky Cornell προχώρησε σε αποκαλύψεις, τονίζοντας πως όλο το ακυκλοφόρητο υλικό των Soundgarden θα δει τελικά το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στο Usa Today,…

Στα μαχαίρια με τα μέλη των Soundgarden η χήρα του τραγουδιστή.

Λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του δίσκου διασκευών «No One Sings Like You Anymore» η Vicky Cornell προχώρησε σε αποκαλύψεις, τονίζοντας πως όλο το ακυκλοφόρητο υλικό των Soundgarden θα δει τελικά το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο Usa Today, η χήρα του εκλιπόντα frontman μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όλη η μουσική του Chris θα βγει στην δημοσιότητα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που θα μοιραστώ με τους fans αυτή την μουσική. Θέλω η μουσική του να υπάρχει εκεί έξω. Έτσι η κληρονομιά του μένει ζωντανή. Όλα θα κυκλοφορήσουν».

Πριν μερικούς μήνες, η Vicky Cornell ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση με τα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden, σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top