ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Ιούνιο ο τρίτος δίσκος των Wolf Alice, «Blue Weekend»

Οι Wolf Alice επιστρέφουν με νέο album και το single «The Last Man On Earth». Οι Wolf Alice τέσσερα χρόνια μετά το «Visions Of Life» επανέρχονται στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο album τους «Blue Weekend». Ακούστε το νέο single «The Last Man On Earth». Με το νέο τους τραγούδι οι…

Οι Wolf Alice επιστρέφουν με νέο album και το single «The Last Man On Earth».

Οι Wolf Alice τέσσερα χρόνια μετά το «Visions Of Life» επανέρχονται στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο album τους «Blue Weekend». Ακούστε το νέο single «The Last Man On Earth».

Με το νέο τους τραγούδι οι Wolf Alice επιχειρούν μια πιο ατμοσφαιρική και ορχηστρική προσέγγιση, κάτι που μένει να δούμε αν θα ισχύει και για το υπόλοιπο album το οποίο θα πάρουμε στα χέρια μας τον Ιούνιο.

Το συγκρότημα πέρασε λίγο χρόνο μετά το δεύτερο album προκειμένου να προσδιορίσει εκ νέου τον ήχο του και να βρει χημεία για τα νέα κομμάτια.

Το video clip του «The Last Man On Earth» σκηνοθέτησε ο Jordan Hemingway, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μιλώντας για τον δίσκο, ο κιθαρίστας Joff Oddie είπε πως πρόκειται για μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που έχει γράψει ποτέ η τραγουδίστρια και βασική συνθέτης των Wolf Alice, Ellie Rowsell.

Από την μεριά της η Rowsell είπε: «Κάποιες φορές ακούς ένα κομμάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ποια κομμάτια θα ταίριαζαν να ακούσω σε διάφορες καταστάσεις που έχω βρεθεί».

Το «Blue Weekend» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

Το tracklist του «Blue Weekend»:
01. The Beach
02. Delicious Things
03. Lipstick On The Glass
04. Smile
05. Safe From Heartbreak (if you never fall in love)
06. How Can I Make It OK?
07. Play The Greatest Hits
08. Feeling Myself
09. The Last Man On Earth
10. No Hard Feelings
11. The Beach II

WOLF ALICE - BLUE WEEKEND
WOLF ALICE – BLUE WEEKEND

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top