ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξανά στο studio οι Rolling Stones

Ο Keith Richards υπόσχεται νέα μουσική. Με μια ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Rolling Stones φαίνεται πως κάτι νέο έχουν στα σκαριά. Η φωτογραφία που ανέβηκε σε Instagram και Twitter δείχνει τον Keith Richards να παίζει κιθάρα στο studio, με την λεζάντα «νέα μουσική στον ορίζοντα» να προκαλεί εκατοντάδες…

Ο Keith Richards υπόσχεται νέα μουσική.

Με μια ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Rolling Stones φαίνεται πως κάτι νέο έχουν στα σκαριά.

Η φωτογραφία που ανέβηκε σε Instagram και Twitter δείχνει τον Keith Richards να παίζει κιθάρα στο studio, με την λεζάντα «νέα μουσική στον ορίζοντα» να προκαλεί εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια.

Το ενδεχόμενο πάντως αυτή η νέα μουσική να αφορά προσωπικό album του Keith Richards δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως ο βετεράνος κιθαρίστας πέρασε το προηγούμενο διάστημα γράφοντας μουσική.

Το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησαν οι βετεράνοι rockers ήταν το «Living In A Ghost Town», το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Απρίλιο, πάνω στην έναρξη της πανδημίας. Λίγο μετά, το group επανακυκλοφόρησε το «Goats Head Soup» του 1973 με αρκετό επιπλέον υλικό.

Το brand name των Stones παραμένει ισχυρό, με το συγκρότημα να λανσάρει τις δικές του μπάρες σοκολάτες.

Το τελευταίο studio album των Rolling Stones ήταν το «Blue & Lonesome» του 2016.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top